Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, som arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker. Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn, og er årsag til 150.000 årlige skadestuebesøg for børn under 15 år.

Vi forebygger og skaber sikre rammer i hjemmet, trafikken og til sport- og fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Vi har en ambition om, og kæmper for, at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed.

Børneulykkesfonden udvikler og formidler en række forebyggende initiativer med henblik på at sikre trygge rammer hos børn og skabe debat om børnesikkerhed. Vi formidler bl.a. information til forældre og bedsteforældre, udvikler kampagner og læringsmaterialer til institutioner og skoler og afholder events for at øge bevidstheden om børns sikkerhed. Vi arbejder desuden målrettet med motorik og bevægelse, fordi en god motorik er med til at forebygge alvorlige ulykker.

Børneulykkesfonden er en selvstændig organisation, og vores arbejde realiseres i kraft af donationer fra privatpersoner, sponsorer, fonde og puljer.

Læs mere om Børneulykkesfonden her, hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet med gode råd om børnesikkerhed og blive opdateret på vores mange aktiviteter, events og konkurrencer.